4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov
Kövess minket:Akadálymenteshuen

Hírek

Vojtina Blog 2# - A közönséggel együtt
Kiállítás, közönségszervezés

Feltöltve: 2022. november 21.

A Vojtina nagyszínpadáról a Kossuth utcai épületbe való költözésünk már több hete zajlik, mindkét helyen futnak az új előadások, készülünk az ünnepekre. Ahogy tereink egyre több bábbal telnek meg, úgy telik meg társulatunk szíve is melegséggel, várva a sok-sok gyerekcsoportot, nevetést, zsivajt. Bábok karácsonya című új kiállításunkat rendhagyó módon mindkét játszóhelyünkön (A Vojtina Bábszínház kiállítóterében és a Kossuth utcai épületben is) megtekinthetitek, várunk mindenkit szeretettel a karácsonyi hangulatot árasztó tárlatainkra! Örömmel töltött el minket minden közönségtől való visszajelzés, bátorító, támogató sor, amit a Vojtina Bábszínház különböző platformjairól kaptunk. Köszönjük, hogy kitartotok mellettünk, és kíváncsiak vagytok ránk az új helyszínen is. 

Vojtina Blog 2# - A közönséggel együtt

Az óvodai és iskolai csoportokkal folyamatosan tartottuk a kapcsolatot minden fontos, költözésre vonatkozó hírrel és eseménnyel kapcsolatban, ennek kapcsán a Vojtina Blog második részében kedves közönségszervező kollégánkat, Kapusi Miklóst kérdeztük. Miki hihetetlen energiát és rugalmasságot tett bele az elmúlt hét eseményeibe, íme az átrendeződéssel kapcsolatos tapasztalatai:

,,Közönségszervezési szempontból azt gondoltam, hogy nehezebb feladat lesz a költözés, de a gyakorlat azt mutatja, köszönhetően az óvodák és az iskolák nagyon kedvező, sőt bátorító hozzáállásának, hogy ha nem is zökkenőmentesen, de nagyobb gond nélkül megoldódik minden."

Vojtina Blog 1# - Költözünk!

Színháztermi előadás:1.500 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.500 Ft / fő
Felnőttelőadás:1.500 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.000 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.200 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.200 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu