Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Vasárnapi mesére hívunk!

Feltöltve: 2023. február 28.

Március 5-én, vasárnap 10.00 órakor Mese a madárfészekről című előadásunkat láthatjátok a Kossuth utcai Pódiumteremben. Szeretettel várjuk a családokat az új, eredetileg afrikai népmese alapján feldolgozott mesénkre, amelynek fontos motívuma a figyelem és a környezet óvása.

Vasárnapi mesére hívunk!
Mese a madárfészekről

Fanka, a szeleburdi fiatalasszony, ha valamit a fejébe vesz, nem gondol a következményekre, nem pillant körül, mielőtt cselekszik. Tűzön-vízen keresztül megpróbálja véghezvinni, amit egyszer eltervezett. Mikor azonban akaratosságának egy madárfészek esik áldozatul, egy csapásra megváltozik az élete. Hosszú és keserves utat kell bejárnia ahhoz, hogy megértse más fájdalmát, és helyrehozza, amit elrontott. De útja végén boldogabb és teljesebb élet várja nem csak őt, hanem a családját, sőt az egész falut is.
Szinte magától értetődő elvárás magunkkal szemben, hogy vigyáznunk kell másokra, a természetre, de vajon a mindennapi életben mennyire sikerül hűnek maradnunk saját értékrendünkhöz? Mennyire figyelünk a bennünket körülvevő élővilágra? A Vojtina Bábszínház előadása sok kérdést vet fel, melyekről mindenkor érdemes elgondolkozni, de talán még soha nem voltak olyan időszerűek, mint napjainkban.
Az előadást 4 éves kortól ajánljuk!

,,Úgy véljük, hogy azt a gondolatot, hogy meg kell óvnunk a minket körülvevő élővilágot, a felnövekvő generációknak idejekorán el kell sajátítaniuk. 
(Takács Dániel, az előadás egyik rendezője, interjúrészlet)

Tudnivalók a Kossuth utcai  bázisunkról
Jegyfoglalás

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu