4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov
Kövess minket:huen

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.

href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

huen

Hírek

Vas Laci Babusgatóval fűszerezve

Feltöltve: 2021. november 9.

Vas Laci kaland a szabadközönségünknek, Babusgató a piciknek. Ezzel várunk Benneteket most hétvégén:

A bemutató óta először a szabadközönségünk is láthatja a Vas Laci előadásunkat. A premierünktől – ahogyan ez lenni szokott – ez az előadás töltötte be színháztermünket Az Égig Érő Fa mellett. Ezúttal azonban nem csak bérleteseink, hanem a vasárnapi szabadközönségünk is élvezheti Vas Laci népmesei kalandját.

Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, még az üveghegyeken is túl, volt egyszer egy király, annak egy fia meg három lánya. A fiút Vas Lacinak hívták, mert olyan erős volt, mint maga a vas. No de nemcsak erős volt Vas Laci, de csintalan is: hét ördög lakott benne. Egy nap annyira megmérgelte magát a nővérei civakodásán, hogy azt kívánta, nyelje el őket a föld. És így is lett. Laci nem tehetett egyebet, útnak indult, hogy felkutassa a nővéreit. Ezzel vette kezdetét Laci útja az izgalmas kalandok és a hőssé válás felé. A magyar mese- és mondavilág egyik legmozgalmasabb klasszikusa Benedek Elek meséje nyomán, új köntösbe öltöztetett hagyományos bábtechnikák segítségével, élőzenével fűszerezve kel új életre a Vojtina Bábszínház színháztermében.
Az előadást 4 éves kortól ajánljuk!

Elérkeztek november azon napjai, amikor a legapróbb barátainkat és játszótársainkat várjuk a bábszínházunk játszószínházába, ugyanis 12-én, 14-én és 15-én újra Babusgató!

Havonta várjuk a gyerekeket és szüleiket e foglalkozásra. Péntekenként kettő, vasárnap és hétfőn egy-egy játék keretében ismerkedünk legfiatalabb játszótársaink „természetrajzával”. Táncolunk, éneklünk, mesélünk, azaz babusgatunk.
A Babusgatóra 3 hónapos kortól 3 éves korig várjuk a babákat. Erre a foglalkozásra csak az előre bejelentett baba-szülő párt tudjuk fogadni. Jelentkezni a 06/52/418-160-as telefonszámon lehet.
A foglalkozás hossza: 60 perc

2021/2022-es évadajánló
Bábosházi soroló (november)
Műsor és jegyfoglalás

FONTOS:
A jelenleg hatályban lévő jogszabályok szerint színházunk programjainak látogatásához NEM szükséges a védettségi igazolvány felmutatása. A színházunk műsorai így kötöttségek nélkül látogathatók. 
A kézfertőtlenítő berendezéseket továbbra is rendelkezésre bocsájtjuk, és fokozottan javasoljuk használatukat, hogy a lehető legbiztonságosabban élvezhessétek az előadásokat. 
Köszönjük!

Mindenkit szeretettel vár a Vojtina Bábszínház Társulata!

Színháztermi előadás:1.200 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.200 Ft / fő
Felnőttelőadás:1.200 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:3.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.000 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu
Vojtina Bábszínház © 2022 Minden jog fenntartva!