Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Rajzpályázat - Három Kívánság

Feltöltve: 2022. november 5.

A vízpartra vetődik egy halacska. Küzd az életéért, ficánkol, te megsajnálod és visszadobod őt a folyóba. Eszedbe jut erről egy történet, egy ismerős mese, sokszor hallottuk már: ha ez egy aranyhal lenne, akkor most kijönne a vízből, és kedvesen azt mondaná: ,,Amiért te megmentetted az életemet, én teljesítem három kívánságodat.” 
Három kívánság! Milyen jó is lenne! De ez most egy másik mese: a halacska ugyan kijön a vízből, de a pikkelyei nem aranyszínben pompáznak. A kishal fáradt, gyenge, mint a folyó, amelyből előjött. 
Mit kívánnál, ha megkérdezne téged? Mit kívánnál a földnek? Ha tényleg lehetne három kívánságod, te segítenél a gyenge halacskának, hogy újra szép és tiszta vízben élhessen?
Mostani rajzpályázatunkban a ti kezetekben van a lehetőség és a ceruza, hogy olyan mesét rajzoljatok, amelyben földünk, vizeink, állataink visszanyerik eredeti pompájukat.

Alkotásaitokat 2022. december 2-ig (péntekig) küldjétek el nekünk 
postai úton (Vojtina Bábszínház, 4026 Debrecen, Kálvin tér 13.), 
vagy hozzátok be személyesen a következő címre: 4026 Debrecen, Kossuth utca 1.
Ne felejtsétek el megírni saját neveteket, életkorotokat, otthoni címeteket vagy iskolátok, óvodátok nevét és címét és a rajzpályázat címét is: 

„Három kívánság

Képeitek közül az előadásban szereplő színészek választják majd ki a számukra legkedvesebbeket. A kiválasztott képek alkotóinak jutalma egy 3 fős családi belépő A halász meg a nagyravágyó felesége című előadásunkra, valamint egy az előadásról készült fotómontázs, melyet az alkotók és a színészek aláírásukkal látnak el. 

Jókedvű rajzolást kívánunk!

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu