Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Újra Állatbarátságok!

Feltöltve: 2023. február 7.

Február 12-én, vasárnap délelőtt 10.00 órakor Állatbarátságok című játszószínházi előadásunkat játsszuk a Kossuth utcai épület Kamaratermében, amire mindenkit szeretettel várunk!

Nagyszerű figyelni az állatok világát, a kedvenceink viselkedését, hallgatni a beszélgetésüket, nézni, ahogy kialakítják életterüket, ahogy gondozzák a kicsinyeiket. Az állatok gyakran segítik az életünket, háziasításuk révén pedig igazi társaink lesznek. Vajon ők hogyan kötnek barátságot, miért fontos számukra, hogy komák legyenek? Hogyan választanak maguk közül csapatkapitányt? Zsákmányaikat bárkivel megosztják? Az erős mindenkor megvédi a gyengébbet? Miket tesznek életterük megvédéséért?
Előadásunkban állatmesékből fűzünk élményképeket, melyeket a humor, a pajkosság, az izgalom tart össze.
Az előadást 3 éves kortól ajánljuk!

,,Szerintem a mostani digitalizált világban kardinális kérdés, hogy mitől tudunk közösséggé válni, együtt és egymásért örömből cselekedni. Az előadásban az alkotás és a játék öröme összeköt és össze is tart minket négyünket, így a gyerekek a zene, szó, mozdulat és kép folyamatosan változó, de mégis harmonikus egységét élhetik meg. 
Az előadás állatmeséiben olyan kérdéseken gondolkodtunk közösen, hogy mitől válik egy ismeretség barátsággá, mi segíthet egy közös cél kialakításához, vagy hogy mi a különbség a furfang és a másik becsapása, megvezetése között. Szerintem ezek minden életkorban fontos kérdések.” 
(Magi Krisztina, az előadás egyik szereplője, interjúrészlet)

Újra Állatbarátságok!
Állatbarátságok
Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu