Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Szokatlanság kiállítással várunk!

Feltöltve: 2023. április 27.

A tavasz beköszöntével megnyitottuk Kálvin téri székhelyünket, ahol rögtön egy különleges kiállítással várunk Benneteket. 2023. április 19. és június 30. között Szokatlanság című tárlatunkat tekinthetitek meg a Vojtina Bábszínház kiállítóterében.

Évadunk kiállítási tematikájában a tér rejtélyeit kutatjuk, azt, hogy miképpen hat a tér szerkezete, variábilis átrendezhetősége az alkotás folyamataira, a közös gondolkodásra, a gyermeknézők rögtönzött manualitására, illetve hogy az átalakíthatóság szabadsága milyen módon fokozható a színház zárt, építészeti tereiben. Tematikánkban a képzelet határtalan tereiben kalandozunk.

Szokatlanság című kiállításunk a formákkal való kísérletezés eredménye. Kapcsolatot teremtettünk a Fent-tel és a Lent-tel, kontaktust alakítottunk ki a mennyezet és a padló között. Plasztikus installációk szokatlan elhelyezésével a függőleges irányok kaptak hangsúlyt. A kísérletezés során vágytunk egy térbeli labirintus kialakítására, amely kizökkenti a látogatót a megszokottból, az ismerősségből.
 

Szokatlanság kiállítással várunk!

A kiállítás látogatható a Vojtina Bábszínház Kálvin téri székhelyén
2023. április 19. és június 30. között.

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu