Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Rajzpályázat: Vitéz László furfangjai

Feltöltve: 2023. február 23.

Ha meglátjuk a paraván előtt a piros ruhás, piros csúcs-sapkás, arcát is piros pozsgás foltokkal tarkított figurát, Vitéz Lászlót, rögtön tudjuk, hogy egy kalandos és nevetésekkel teli mese vár ránk. Hát még ha előveszi palacsintasütőjét! Irigykedve nézzük, hogy ez a nagyszájú, furfangos László szinte minden szellem, minden gonosz ördög eszén túljár egy egyszerű konyhai eszközzel... 

Na de mihez kezd vajon a palacsintasütőjével, amikor maga az ördögök királya jelenik meg előtte? Hogyan nézhet ki Vitéz László és az Ördögkirály összeütközése? Vajon milyen ravasz ötlettel sikerül hősünknek leküzdenie a pokol királyát? A döntés most a ti kezetekben van! 

Mostani rajzpályázatunkban arra hívunk titeket, hogy rajzoljátok meg, hogy szerintetek milyen csellel sikerül győzedelmeskednie Vitéz Lászlónak az Ördögkirállyal szemben.

Alkotásaitokat 2023. május 3-ig (szerdáig) küldjétek el nekünk postai úton vagy hozzátok be személyesen a következő címre: 
Vojtina Bábszínház, 4026 Debrecen, Kálvin tér 13.

Ne felejtsétek el megírni saját neveteket, életkorotokat, otthoni címeteket vagy iskolátok, óvodátok nevét és címét és a rajzpályázat címét is: 

„Vitéz László furfangjai

Képeitek közül új, májusban bemutatandó előadásunk szereplője, a Vitéz Lászlót alakító színész választja majd ki a számára legkedvesebbeket. A kiválasztott képek alkotóinak jutalma egy 3 fős családi belépő a Vitéz László-malombonyodalom című előadásunkra, valamint egy az előadásról készült fotómontázs, melyet az alkotók aláírásukkal látnak el. 

Jókedvű rajzolást kívánunk!

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu