Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Rajzpályázat: Fészek-otthon

Feltöltve: 2022. december 2.

A madarak számára nagyon fontos a fészek, hiszen ugyanúgy, mint számunkra a ház vagy a lakás, az az ő otthonuk. A harkály fába vájt odúban építi meg otthonát, a varrómadár más állatok szőrével béleli ki kuckóját, az afrikai szövőmadár fészke pedig valóságos palotaként emelkedik az óriásfák közötti magasságokban. Szerintetek miből készül a világ legerősebb fészke? Milyen anyagokkal, színekkel lehet kibélelni? Hol van a legnagyobb biztonságban? A fa tetején? Esetleg a nádasban? A fészek megépítése és feldíszítése most a ti kezetekben van!
Rajzpályázatunkban arra hívunk titeket, hogy képzeljétek el és rajzoljátok meg, hogy Ti milyen madárfészket építenétek!

Alkotásaitokat 2023. február 10-ig (péntekig) küldjétek el nekünk  postai úton (Vojtina Bábszínház, 4026 Debrecen, Kálvin tér 13.), vagy hozzátok be személyesen a következő címre: 4026 Debrecen, Kossuth utca 1. Ne felejtsétek el megírni saját neveteket, életkorotokat, otthoni címeteket vagy iskolátok, óvodátok nevét és címét és a rajzpályázat címét is: 

„Fészek-otthon

Képeitek közül az előadásban szereplő színészek választják majd ki a számukra legkedvesebbeket. A kiválasztott képek alkotóinak jutalma egy 3 fős családi belépő a Mese a madárfészekről című előadásunkra, valamint egy az előadásról készült fotómontázs, melyet az alkotók és a színészek aláírásukkal látnak el. 
Alkotásaitokat „online rajzfalunkon” fogjátok tudni megnézni, ami a Facebook oldalunkon lesz elérhető.

Jókedvű rajzolást kívánunk!

Színháztermi előadás:1.500 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.500 Ft / fő
Felnőttelőadás:1.500 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.000 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.200 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.200 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu