Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Mese a madárfészekről

Feltöltve: 2023. március 7.

Március 12-én, vasárnap délelőtt 10.00 órakor minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk Mese a madárfészekről című új előadásunkra a Kossuth utca 1. szám alatti Pódiumterembe!

Mese a madárfészekről
Mese a madárfészekről

Fanka, a szeleburdi fiatalasszony, ha valamit a fejébe vesz, nem gondol a következményekre, nem pillant körül, mielőtt cselekszik. Tűzön-vízen keresztül megpróbálja véghezvinni, amit egyszer eltervezett. Mikor azonban akaratosságának egy madárfészek esik áldozatul, egy csapásra megváltozik az élete. Hosszú és keserves utat kell bejárnia ahhoz, hogy megértse más fájdalmát, és helyrehozza, amit elrontott. De útja végén boldogabb és teljesebb élet várja nem csak őt, hanem a családját, sőt az egész falut is.
Szinte magától értetődő elvárás magunkkal szemben, hogy vigyáznunk kell másokra, a természetre, de vajon a mindennapi életben mennyire sikerül hűnek maradnunk saját értékrendünkhöz? Mennyire figyelünk a bennünket körülvevő élővilágra? A Vojtina Bábszínház előadása sok kérdést vet fel, melyekről mindenkor érdemes elgondolkozni, de talán még soha nem voltak olyan időszerűek, mint napjainkban.
Az előadást 4 éves kortól ajánljuk!

,,A mi mesénk középpontjában a főszereplő, az asszony belső útja áll az elvakult és önző akarástól a belátásig és a figyelemig. Ezért az eredeti mesét kiegészítettük egy utazással a madarak birodalmába, ahol az emberasszonynak helyt kell állnia az ő világukban, hogy megérezze a madár-lét nehézségét és empatikussá válhasson. Így érdemli ki, hogy visszakaphassa a kisfiát.” 
(Lehőcz Zsuzsa, az előadás egyik rendezője, interjúrészlet)

Tudnivalók a Kossuth utcai  bázisunkról
Jegyfoglalás

Színháztermi előadás:1.500 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.500 Ft / fő
Felnőttelőadás:1.500 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.000 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.200 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.200 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu