Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Kecskeméten vagyunk! 2. nap

Feltöltve: 2022. június 14.

Második napja vagyunk Kecskeméten, a 15. Magyarországi Bábszínházak Találkozóján, ahol Cirkusz Minimus! és Vas Laci előadásunk is szerepel a programok között.

Műszaki csapatunk is megérkezett tegnap a városba, így velük kiegészülve délelőtt előadást néztünk, a vas lacis zsíros kenyerekhez bevásároltunk, majd készülődtünk a délutáni előadásra, amit a Hírös Agóra nagyszínpadán mutattunk be a szakmai közönségnek. Csapatunk egyik fele a színpadon dolgozott a sikerért, míg a többiek a folyosón készítették elő az előadáshoz kapcsolódó meglepetést a végére. A nézőteret nagy taps, a folyosót pedig intenzív zsíros kenyérillat töltötte be, úgyhogy nem volt okunk a panaszra.

Nagyon jó a fesztiválban, hogy sokféle előadás van jelen, sokszínű bábszínházi formanyelvvel találkozhatunk, egészen klasszikus előadásoktól kezdve táncos, árnyjátékos, vagy éppen kísérletező dolgokig.

Az esti, Budapest Bábszínházas előadás, a Szerb Antal-kód, avagy a Pendragon legenda óriási sikert aratott a Cirókában, és a társulatunkon belül is nagyon nagy lelkesedésnek örvendett. Vas Laci előadásunkról is kaptunk sok jó visszajelzést, gratulációkat, de ami még fontosabb, hogy közösen az összes bábszínház bemutatkozásáról tudunk itt Kecskeméten beszélgetni. Minden előadás érdekes párbeszédet indít el közöttünk, és a szakma képviselői között.

Nagyon jó élményeket szerzünk, és várjuk a további napokat is.

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu