Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Karácsonyvárás

Feltöltve: 2022. november 28.

November utolsó napjaiban, Karácsony közeledtével a Játszószínházban Paradicsomjáték című előadásunkat láthatjátok. November 28-án, 29-én, és 30-án ezzel a kamaratermi foglalkozásunkkal megkezdjük a karácsonyra való hangolódást.

Az év legfénytelenebb napjait kezdjük ekkor élni, s jó, ha ilyenkor megszabadulunk rosszaságainktól: mindenki megmérettetik, s kiderül, hogy a csintalan ördögök vagy a szelíd angyalok csapatát gyarapítjuk-e. A mulatságban kiderül, hogy a régiségben ez a Paradicsomjáték ideje is. Egy tréfás történetben elmeséljük a teremtéstörténetet, együtt énekelve, táncolva adjuk hírül az angyaloknak, hogy várjuk a Fény (a napfordulat) és Jézuska születését.
Az előadást 3 éves kortól ajánljuk!

Karácsonyvárás
Paradicsomjáték

,,A technológia uralta világban nagymértékben roncsolódott a közösségben létezés lehetősége, a másik ember és az együttcselekvés megtapasztalásának élménye. Most kicsivel nehezebb megteremteni a játékok során az egymásra figyelés belső terét, és azt hiszem, ez a jelenség gyermekben és felnőttben egyaránt megfigyelhető. Ugyanakkor a gyermek kíváncsiságában, világra történő rácsodálkozásában, a játszani vágyásában nem változik.” 
(Magi Krisztina, rítusjátékaink állandó színésznője, interjúrészlet. A teljes interjút itt olvashatjátok.)

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu