4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov
Kövess minket:huen

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.

href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

huen

Hírek

Hoppláda próbát kezdtünk!

Feltöltve: 2022. június 12.

Megkezdődtek a Hoppláda próbái a nagyszínpadunkon. Habár a bemutató csak az új évadban, szeptember végén lesz, társulatunk már most lázasan készül az előadásra.
Az egyik legsikeresebb német gyermek-és ifjúsági szerző, Paul Maar Hoppláda című darabja egészen különleges módon közelíti meg a barátság témáját. A mese szereplői, Adalberta és Borsó a baráti viszonyuk minden rétegével, a nehéz, boldog, szomorú, és olykor bolondos pillanataival is találkoznak, amik izgalmas színpadi megoldásokban lesznek tettenérhetők.

Adalberta és Borsó régóta szomszédok, és barátságuk sok veszekedést és nehézséget kiállt már. Szívesen játszanak egymással, de barátságukat folyton beárnyékolja egy felemás helyzet: nehéz úgy barátkozni, ha úgy érzed, hogy a társadnak jobb, szebb és főleg nagyobb játékai vannak. Egy nap kiderül, hogy hiába kapsz új, színes, klassz játékot, ha a barátod legújabb játéka még klasszabb, még színesebb és még fantasztikusabb! Akkor nem marad más, mint elkérni, ha nem adja, elvenni a másiktól, s ha akkor sem hagyja, akkor veszekedni, parancsolgatni, zsarolni. Borsó és Adalberta barátságába ekkor toppan be a titokzatos idegen, akinek éppen kapóra jön a veszekedésük. Vicces tréfába csomagolt gonosz átveréssel próbálja őket meglopni, ami sajnos sikerül is. A két barát ezután már csak egymás bizalmára számíthat. Megtanulják a leckét, és barátságuk immár olyan erőssé és olyan kitartóvá válik, amiben nincs helye hazugságnak, átverésnek, és gonosz idegeneknek.

 

Színháztermi előadás:1.200 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.200 Ft / fő
Felnőttelőadás:1.200 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:3.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.000 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu
Vojtina Bábszínház © 2022 Minden jog fenntartva!