Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Hétvégi programjaink
Kálvin tér

Feltöltve: 2024. február 15.

A legkisebbeket és a nagyobbacska nézőinket is várjuk most vasárnap a Kálvin téri játszóhelyünkön.

Hétvégi programjaink

Mesés csodavilágba léphetnek be három év alatti nézőink a hétvégén. Kálvin téri Játszószínházunkban rengeteg színes játék, énekszó, mondókák és élőzene várja őket pénteken, vasárnap és hétfőn 10 órától. Ebben a különleges egy órában arra törekszünk, hogy együtt játszanak a szülők/nagyszülők a gyermekükkel bábművészeink vezetésével. A Babusgató foglalkozásra csak előre bejelentett baba-szülő párokat tudunk fogadni. Jelentkezni a 06/52/418-160-as telefonszámon lehet. 

A három év felettieket egy paravános vásári bábjátékra invitáljuk szintén 10 órától a Kálvin téri Színháztermünkbe. A Szerencsés János, avagy az ördög három aranyhajszála című, népmesei alapokon nyugvó interaktív előadásunkat egy muzsikus játéka teszi teljessé – és rendkívül szórakoztatóvá. Szerencsés Jánosnak, hogy elnyerhesse a király lányának a kezét, magával az ördöggel kell megküzdenie, de ami talán még ennél is félelmetesebb: az ördög öreganyjával is. És hogy végül sikerül-e a küldetés? Vasárnap mindenre fény derül!

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu