Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

„Gyere Gyuri Győrbe, Győrkőc Fesztiválra!”

Feltöltve: 2012. szeptember 28.

Győrben jártunk a nyáron, ahol a Vaskakas Bábszínház szervezésében a Győrkőc fesztiválra kaptunk immár második alkalommal meghívást

Bábszínházunk társulata az idei évben sem csak pihenéssel töltötte a nyarat. Győrben jártunk július 6. és 8. között, ahol a Vaskakas Bábszínház szervezésében a Győrkőc fesztiválra kaptunk immár második alkalommal meghívást.
A Grosschmid Erik tervezte reneszánsz játszótér játékaival szórakoztattuk az aprónépet, melyeket a debreceni gyerekek már jól ismerhetnek évadnyitó és évadzáró alkalmainkról.

A Győrkőc fesztivált első alkalommal 2008-ban rendezték meg, 2010-ben kiváló művészeti fesztiválnak minősítették, 2012-ben pedig megkapta a Nyugat-Dunántúl Kiemelt Turisztikai Rendezvénye kitüntető címet.
Vajon mi az oka ezen megtisztelő címeknek? Elég csak a fesztivál plakátjára pillantani: „10 helyszínen 1000 program, zsebpénz nem kell, mert ingyen van!” – hirdették a szervezők, belépőként csupán egy felbecsülhetetlen értékű mosolygós fotót kértek.
A színvonalas fesztivál ideje alatt minden egyes program a gyerekek örömét szolgálta, akik a három nap alatt hangos zsivallyal vették birtokba a várost.
Bár a harmadik nap végére, - és azt hiszem, ezt mindannyiunk nevében mondhatom - derekasan elfáradtunk, el nem mulasztanánk a következő alkalmat, hogy újra részesei lehessünk ennek a nagy forgatagnak.


{flike}

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu