Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Gondolunk Rátok díj

Feltöltve: 2012. december 20.

2012. december 14-én adventi ünnepség keretében került átadásra a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány által ez évben alapított „Gondolunk Rátok” díj, melyet első alkalommal Asbóth Anikó, a Vojtina Bábszínház igazgatónője vehetett át, a Leukémiás Gyermekekért Alapítvánnyal való több éves együttműködésért.

 

E kitüntető plakettet olyan magánszemély vagy szervezet részére adományozza az Alapítvány, aki tetteivel, példamutatásával, empátiájával segíti az Alapítvány munkáját, ezáltal a Debrecenben kezelt vagy kezelés alatt álló leukémiás, daganatos gyermekek gyógyulását.

A „Gondolunk Rátok” díjat első alkalommal Asbóth Anikó, a Vojtina Bábszínház igazgatónője vehette át, a Leukémiás Gyermekekért Alapítvánnyal való több éves együttműködésért, mellyel követendő példát állít mindannyiunk elé megértő támogatás, tenni akarás, empátia és kapcsolatépítés terén egyaránt. A díj odaítélése egyúttal jelzi az alapítvány abbéli szándékát, hogy tudatosítsuk a megye és a régió lakosságában, hogy a segítés számos formát ölthet, nem kizárólag pénzadománnyal támogathatják a civil szervezeteket. Ehhez azonban elsősorban a segítő szándék megszületésére és odafigyelésre van szükség.

Az elismeréssel szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a leukémiás, daganatos gyermekek gyógyulásának alapvető feltételei természetesen adottak a Gyermekhematológiai-onkológiai Tanszéken, de a hosszas és sokszor kimerítő, fájdalmas kezelés komplex támogatást igényel. A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány elsődleges célja a kezelés körülményeinek javítása minden lehetséges eszközzel. Ehhez nyújt folyamatos, tartalmas segítséget a Vojtina Bábszínház és vezetője, Asbóth Anikó, hiszen a Bábszínház lehetőséget biztosít a kezelés alatt álló gyermekek számára a Bábszínház látogatására, kikapcsolódásra, az Alapítvány népszerűsítésére, s bekapcsolódnak a gyermekek számára fontos rendezvényeikbe.

A díjátadó ünnepséget a Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Intézet Gyermekhematológiai-onkológiai Tanszéken kezelés alatt álló és gyógyult gyermekek adventi műsora tette még színesebbé. A rendezvényen meghívottként részt vettek a Tanszéken folyó munkát közvetlenül segítő Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kiemelt támogatói.

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu