4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov
Kövess minket:huen

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.

href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

huen

Hírek

Farsangoljunk!

Feltöltve: 2022. január 30.

A Vojtina Bábszínház falain belül és kívül farsangi mulatságok sora következik. Február 14-én nyitjuk, és 27-én, vasárnap zárjuk a maszkos alakoskodásokkal, téltemető játékokkal, felvonulással tarkított zörgő-börgő zajkeltőkkel, álesküvői viccelődésekkel, Cibere és Konc király küzdelmének szokásaival tarkított napjainkat.

A Vojtina Bábszínház falai között:
Február 14-től 18-ig „Illik a tánc a farsangnak, minden rongya fityeg annak” címmel alakoskodók viccelődéseivel a kamaraterembe várjuk a nevetni vágyókat.  
Február 23-tól 25-ig 10.00 és 14.00 órától Maskarádé veszi kezdetét a Vojtina falai között, ahol is a tanúja lehet a sokadalom Konc Király és Cibere Vajda viadalának.

„Illik a tánc a farsangnak, minden rongya fityeg annak”Városi Maskarádé a Kossuth téren!
Február 25-én pénteken délután folytatjuk a mulatságok sorát a Kossuth téren a városi MASKARÁDÉN, ahol a Bíró zenekar és a Sugalló zenekar együttes muzsikája mellett táncszínház is lesz a Debreceni Népi Együttessel és a Sugalló zenekarral.  
Február 26-án – szombaton - 16.30 órától, a Városházától induló télkergető népek a Kossuth téren tanúi lehetnek ama utolsó nagy viadalnak, melyet Konc Király és Cibere Vajda – a bőség és böjt urai – vívnak egymással és tűzre kerül Tél urasága is minden búval, bajjal, betegséggel együtt.

Városi Maskarádé a Kossuth térenMangalica Fesztivál
Február 25-től 27-ig a Maskarádé mellett újra a Mangalica Fesztivál ételei és zenéi töltik meg a Kossuth Teret! A vendégek az éhségüket csillapíthatják az ide érkező a Mangalica Fesztivál kiváló szakácsainak étkeivel. A talpalávalót a Garagulya a Gólyalábas Kompánia, a Bürkös zenekar, az Agyag Banda és a Flaska Banda húzza.

Miénk itt a tér! – Farsangoljunk!
Február 27-én, vasárnap 10.00 órától nem akármilyen zárása lesz kéthetes farsangi forgatagunknak.
Rendhagyó, interaktív családi napunkkal méltó búcsút veszünk a hideg, fagyos téltől, és köszöntjük a tavaszt! Ezen vasárnapon azonban nem csak mi leszünk jelmezben, minden kedves gyereket és szülőt maskarákban várunk! E színes kavalkádunkban a legjobb jelmezek nem maradnak jutalom nélkül.

Színháztermi előadás:1.200 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.200 Ft / fő
Felnőttelőadás:1.200 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:3.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.000 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu
Vojtina Bábszínház © 2022 Minden jog fenntartva!