Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Először láthatjátok élőben a Messzeringót!

Feltöltve: 2022. január 12.

Különlegesebbnél különlegesebb hétvégék váltják egymást a bábszínházunk falain belül. 
Előző hétvégén az elmúlt 5 évünket feldolgozó Tele vagyok, dallal vagyok tele című könyvet mutattuk be, a mostanin pedig először lesz látható élőben a Messzeringó című előadásunk. 

A Messzeringó egy igazán lírai előadás, ahol a fény és árnyék összhatása gyönyörű értékként jelenik meg sok egyéb szépség mellett. Előző évadban online már látható volt nálunk, de most először a jelenlét élményével is átélhetővé válik, amely a színház legnagyobb varázsa. 
A „messzeringó gyerekkor” jelzős szerkezetet Radnóti Miklós Nem tudhatom című verséből ismerjük. A messzeringó képbe tömörítheti a múltat, egyesítheti a távolban ringó bölcsős gyermekkort a jelenben emlékező érzeteivel.
Játékunk nyelve a költészet, a képzelet áramlása, a tárgyak átalakulása. A tárgyak kifejezhetik magukat úgy is, hogy csipognak, nyikorognak, vagy csak mozdulnak. Előadásunkban a szavak, a tárgyak, a zene és a csend mezsgyéin különleges határátlépések történnek. A költészet erejével életre hívott ritmikai hangulatokban, mozdulatokban, képekben történetfoszlányok rajzolódnak ki, melyeket felerősítenek a tárgyak és a bábok játéka.
A előadást 4  éves kortól ajánljuk!

Először láthatjátok élőben a Messzeringót!
Messzeringó

 

Elérkeztek január azon napjai, amikor a legapróbb barátainkat és játszótársainkat várjuk a bábszínházunk játszószínházába, ugyanis 16-án és 17-én újra Babusgató!
Havonta várjuk a gyerekeket és szüleiket e foglalkozásra. Pénteken, vasárnap és hétfőn egy-egy játék keretében ismerkedünk legfiatalabb játszótársaink „természetrajzával”. Táncolunk, éneklünk, mesélünk, azaz babusgatunk.
A Babusgatóra 3 hónapos kortól 3 éves korig várjuk a babákat. Erre a foglalkozásra csak az előre bejelentett baba-szülő párt tudjuk fogadni.
Jelentkezni a 06/52/418-160-as telefonszámon lehet.
A foglalkozás hossza: 60 perc

Babusgató

2021/2022-es évadajánló
Bábosházi soroló (január)
Műsor és jegyfoglalás

FIGYELEM!
A Magyar Kormány rendelete értelmében a belső közösségi terekben - így a bábszínházunk minden helyiségében mindenkinek kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata 6 éves kor fölött.
A rendeleten túl az alábbiakkal szolgáljuk a biztonságos szórakozást:
Természetesen dolgozóink is kötelezően maszkban fogadják a gyerekeket és kisérőiket. Fertőtlenítjük a kilincseket, pultokat, székeket. Szellőztetjük a tereket. 
Továbbra is biztatunk titeket, hogy a bejáratoknál elhelyezett kézfertőtlenítő készülékeket bátran használjátok!
Elővigyázatosságunk a kényelmeteket is szolgálja.
Vigyázzunk egymásra!
Gyertek a Vojtinába!

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu