Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Elfelejtett lények és elveszett ügyek

Feltöltve: 2023. május 16.

Május 20-án, szombaton 15.00 órakor a Kálvin téri nagyszínpadunkon igazi különlegességgel készülünk közönségünknek, a 10. Színházi Olimpia keretében ugyanis Hollandiából érkezik Debrecenbe a híres Duda Paiva Company! Az Elfelejtett lények és elveszett ügyek című családi előadásuk az ember és a természet kapcsolatát vizsgálja, különleges bábos megoldásokkal és humorral. A történetben olyan kihalt állatok szerepelnek, mint a tasmániai tigris, a dodómadár, és olyan kérdéseket vet fel, mint hogy milyen szerepet játszik az ember a világban, és milyen döntéseket hozhatunk. A Duda Paiva Company előadása egy igazi táncos-bábos kuriózum, melyben a rajzfilmek és játékok ismerős hangulata elevenedik meg az ifjú közönség számára. 

Elfelejtett lények és elveszett ügyek

Elfelejtett lények és elveszett ügyek
-egy komolyan vicces történet-
Üdvözlünk Ut úr boltjában, ahol különleges növények és állatok kelnek életre. Találkozz az utolsó Dodóval és a varázslatos Tasmániai tigrissel, a kíváncsi Rino-val és a folyton buzgó húsevő növénnyel. Ut úr mindent szeret a boltjában, éppen ezért inkább nem ad el semmit. Mert hol vannak a dolgok, ha már nincsenek? És mi maradna Ut úrból, ha már nem lenne boltja?
Egy nap, amikor Hernyóné eljön a bérleti díjért, kiderül, hogy a kassza üres, de maga a bolt telis-tele van értéktárgyakkal. Ezért Hernyóné elhatározza, hogy kutakodik egy kicsit. Amikor szemet vet az állatokra, Ut úrnak mindent meg kell tennie, hogy megmentse a boltot. Szerencsére nincs egyedül: a lények fellázadnak, a növény pedig egy okos trükkel áll elő.
Az előadást 6 éves kortól ajánljuk!
Jegyár: 1500 Ft/fő
Jegyfoglalás

Az eseményen promóciós célból fotó és videó készül. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy feltűnhet minden résztvevő ezeken az anyagokon.
 

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu