Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Karácsonyi három kívánság

Feltöltve: 2022. december 16.

Advent utolsó vasárnapján, december 18-án, 10.00 órakor a Kossuth utcai Pódiumteremben A halász meg a nagyravágyó felesége című előadásunkat láthatjátok.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Kossuth utca 1. szám alatt található Szabó Magda Pódiumterem pénztárában technikai okok miatt egyelőre csak készpénzt tudunk elfogadni. Amennyiben bankkártyával vagy OTP SZÉP kártyával szeretnétek fizetni, ezt a Vojtina Bábszínházban, a Kálvin tér 13-ban tudjátok megtenni.
Köszönjük a megértéseteket!

Te mit kívánnál, ha lenne három kívánságod? 
Halász Péter és a felesége egy Tisza menti kis faluban tengetik a mindennapjaikat egy szem fiuk társaságában. Halász Péter halászatból tartja el a családját, de a fogás napról napra szerényebb – Halászék adóssága viszont egyre nagyobb. Egy nap Halász Péter egy partra vetődött halacskát talál a folyóparton. Megsajnálja és visszadobja őt a vízbe. A habokból kisvártatva a Halkirály emelkedik ki, és jótettéért megjutalmazza Pétert három kívánsággal. A halász családja anyagi biztonságát kéri a Halkirálytól, de amikor Péter felesége megneszeli, hogy maradt még kettő kívánságuk, ennél jóval többet akar… 
A halász meg a felesége izgalmas történet az emberi mohóságról és telhetetlenségről. Széles körben ismert és közkedvelt mese, többek között olyan neves írók dolgozták fel korábban, mint a Grimm testvérek vagy Alekszandr Szergejevics Puskin. 
A Vojtina Bábszínház előadása magyarországi környezetbe helyezi a történetet, felhívva a figyelmet a magyarországi folyóvizek pusztulására.

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk!
 

Karácsonyi három kívánság
Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu