Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Kálvin tér 13. – Színházterem

XIX. Debreceni Maskarádé

avagy Konc Király és Cibere Vajda ütközete

Utoljára frissítve: 2019. január 15.

XIX. Debreceni Maskarádé


Kicsi hölgyek, kicsi urak, erre, csak erre!

Nagyra nyissák szemeiket, szélesre tárják füleiket, mert ilyet még nem pipált az öregapjuk se! A 2020-as esztendőben, február hónapjának 18. napjától 23. napjáig kiseprűzzük a telet Debrecen városából!

Február 18-tól 21-ig 10.00 és 14.00 órától tanúi lehetünk Konc Király és Cibere Vajda viadalának a Vojtina falai között, s a városhírű komédiások – az ORT-IKI, a Szeredás, a Kuckó Művésztanya, a Hajdú és a Forgórózsa Táncegyüttes táncosai és a Vojtina Társulat bűvös-bábos csepűrágói – csapnak olyan csinnadrattát, hogy a jelenlévő sokaságnak kétfelé áll majd a füle! A gólyalábas csepűrágók és a tavaszt váró aprónép elől a Tél fejvesztve menekül!

Február 22-én, szombaton 16.00 órától, a Főnix Rendezvényszervező Kht. és a Vojtina Bábszínház szervezésében a Városházától induló télkergető népek a Kossuth téren tanúi lehetnek ama nagy viadalnak, melyet Konc Király és Cibere Vajda – a bőség és böjt urai – vívnak egymással és tűzre kerül Tél urasága is minden búval, bajjal együtt. Mindeközben a sokadalom éhét csillapíthatja a Mangalica Fesztivál kiváló szakácsainak étkeiből.

Február 23-án, vasárnap 10.00 órától – az utolsó nagy összecsapáson – a Vojtina Bábszínházban Családi Maskarádéval zárul a vígságok sora, ahol a csepűrágókkal, muzsikusokkal és táncosokkal együtt a családok apraja-nagyja űzi ki a tél maradékát Debrecen városából!

Gördül a kacaj, gurul a nevetés a Vojtina falai és a Kossuth téren gyülekező sokaság között, elvárunk hát mindenkit, aki jöveteli szándékát jelzi a Vojtina figurásainál a 418-160-as telefonszámon vagy a szervezes@vojtinababszinhaz.hu e-mail címen!

a Maskarák

Szereposztás

Szövegkönyv:
Dió Zoltán

Összerendező:
Asbóth Anikó

Zenék:
Kálmán Péter – Cucás
Szeredás Együttes

Táncokért felelős:
Magi Krisztina
Majer Tamás

 

Erre az előadásra az interneten már nem foglalható jegy, csak telefonon vagy személyesen.
További műsorainkat megtekintheti ide kattintva.

Maskarádé - 2012 videó megtekintése »Tovább az archívumhoz »
Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu