hu en
Műsornaptár >

Aktualitások

A Billentyűk kiállítás finisszázs ...
Feltöltve: 2018. február 11.
A Billentyűk kiállítás finisszázs ...

A Kócos cirkusz várja az érkezőket 2018. február 25-én (vasárnap) 10.00 órától a Vojtina Bábszínházban a Billentyűk című – Blattner Géza munkásságához kötődő - kiállítás és programsorozat  finisszázsának részeként.
Az erre az előadásra megvásárolt bábszínházi jegyekkel megnézhetik a még február 25-én (vasárnap) 18.00 óráig nyitva tartó Billentyűk című kiállítást a MODEM-ben!
Valamint a Billentyűk című kiállításra megvásárolt MODEM belépők árát levonjuk a bábszínházi jegyek árából erre az előadásra!

Gyümölcsöző hangulatban
Feltöltve: 2018. január 14.
Gyümölcsöző hangulatban

Adott egy közismert népmese, egy forgó színpadra épített stilizált játszótér, különféle jelentéstartalmakat sűrítő játékszerek, valamint öt színész. A Szóló szőlő, csengő barack című előadásunk hozzávalóiból szemezgettünk Kolozsi Angéla rendezővel.

Jegyfoglalás lemondása
Feltöltve: 2018. január 13.
Jegyfoglalás lemondása

Kedves Közönségünk!
Egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy sokan nem jöttök érte a lefoglalt bábszínházi jegyekért. Sajnos ezzel gyakran kizártok másokat egy-egy előadás megtekintésének lehetőségéből.
Kérünk Benneteket, hogy ha regisztráltatok, de valamiért mégsem tudtok eljönni előadásunkra, akkor telefonon vagy e-mailben mondjátok le a regisztrációt!

Köszönjük szépen!

Kiállítás a Kemény Bábszínház ...
Feltöltve: 2017. november 13.
Kiállítás a Kemény Bábszínház ...

2017. november 16-án (csütörtökön) 13.00 órakor nyitjuk meg kiállításunkat a Vojtina Bábszínházban A „fülemile füttye” - A Kemény Bábszínház fénykora címmel.
A tárlatot Balogh Géza, színháztörténész nyitja meg.
A kiállításhoz rendhagyó tárlatvezetés, valamint művészetpedagógiai foglalkozás kérhető a Vojtina Bábszínház szervezési osztályán.

Blattner Géza kiállítás a MODEM-ben
Feltöltve: 2017. november 13.
Blattner Géza kiállítás a MODEM-ben

A 20. századi európai avantgárd bábszínház és a hazai modern bábművészet megteremtője, a debreceni születésű Blattner Géza munkásságát, valamint a párizsi kortársak munkáit, az avantgárd művészet nagy korszakát mutatja be a Billentyűk című tárlat. Gyerekeknek és pedagógusoknak egyaránt felejthetetlen élményt kínál a MODEM általános és középiskolásoknak szóló, a tanmenethez szorosan köthető kiállítása, melynek megnyitója november 18-án, szombaton volt a MODEM 2. emeleti kiállítóterében.

A szivárványkapukon túl
Feltöltve: 2017. november 13.
A szivárványkapukon túl

A MODEM (Modern és Kortárs Művészeti Központ) BILLENTYŰK című tárlatával a 20. századi európai avantgárd bábszínház, valamint a hazai modern bábművészet megteremtőjének, a debreceni születésű Blattner Gézának állít emléket. A rendhagyó kiállításhoz a művész pályáját megidéző bábszínházi etűdök is tartoznak, melynek rendezőjével, Nagy Viktória Évával beszélgettünk.

Legendás bábművészek kortársi ...
Feltöltve: 2017. november 12.
Legendás bábművészek kortársi ...

Míg bábszínházunk a vásári bábjátszás egyik kiemelkedő művészének Korngut Kemény Henriknek állít emléket A „FÜLEMILE FÜTTYE” – A KEMÉNY BÁBSZÍNHÁZ FÉNYKORA című kiállítással, a MODEM (Modern és Kortárs Művészeti Központ) a 20. századi európai avantgárd bábszínház, valamint a hazai modern bábművészet megteremtőjének, a debreceni születésű Blattner Gézának a hagyatékát mutatja be a BILLENTYŰK című tárlattal. Mindkét alkotó meghatározó személyisége a hazai bábművészetnek. Az életművüket bemutató kiállítások néhány napos különbséggel nyíltak, melynek rendezője, szervezője, kurátora Láposi Terka.   

Az anyaghasználat és a gondolati sík ...
Feltöltve: 2017. október 5.
Az anyaghasználat és a gondolati sík ...

Láposi Terkával A virágot lépő lány című legújabb játszószínházi kamara-előadás bemutatójának kapcsán beszélgettünk.

A 2017/2018-AS ÉVAD BÉRLETAJÁNLÓJA
Feltöltve: 2017. augusztus 29.
A 2017/2018-AS ÉVAD BÉRLETAJÁNLÓJA

Kíváncsi vagy milyen előadásokat játszunk a 2017/2018-as évadban?

Itt megtudhatod!....

Gyermekelőadás: 1.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás: 1.000 Ft / fő
Felnőttelőadás: 1.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet: 3.400 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Gyermekelőadás: 800 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás: 800 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13. +36 (52) 418-160 vojtina@vojtinababszinhaz.hu
Vojtina Bábszínház © 2016 - 2018 Minden jog fenntartva!