Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Tavaszjárás Ábránddal akadályok nélkül!

Feltöltve: 2021. május 26.

Az áprilisi és májusi vasárnap délelőttöket is izgalmassá tesszük számotokra online vetítéseinkkel!
Ezúttal azonban mindenkit hozzá szeretnénk segíteni a teljes élményhez, ezért a szokásos vetítésünket 10 órától JELELVE láthatjátok. Két vetítést is tartunk ezen a napon, ugyanis ezt egy NARRÁLT vetítés is követni fogja 11 órától, amely a vakok és gyengénlátók számára segíti a befogadást.

Az akadálymentesítést köszönjük a Narradívák csapatának!

Május 30-ai részünkben Magi Krisztivel felébresztjük a napocskát, hogy világosban és jó időben kezdjük el a kalandunkat, majd a konyhában sürgünk-forgunk, hogy a pocakunk is tele legyen jó sok palacsintával. Megtanulhatjuk utána a KalózKaland című előadásunkból híres Kalózdalt, méghozzá a darab szereplői, Reschofsky Gyuri és Hajdú Péter segítségével, végül a magyar kultúra egyik legmeghatározóbb történetét, a János Vitéz című mesét hallhatjátok Hajdú Péter bábszínészünktől.

A május 15-ei részben madárfiókává változhattok Magi Krisztina bábszínészünkkel.  Az Iciri-piciri mesék című előadásunkból megtanulhatjátok a kis egérről szóló dalt. Majd Reschofsky Gyuri segítségével a három nyúlról szóló mesét és a hatalmasra nőtt répa kihúzásának történetét is megismerhetitek a diafilmeket bemutató sorozatában, a Resódiában.

Május 23-ai részben Magi Krisztivel ellátogatunk Pattangóciába, ahol a pattangók élnek, majd Asbóth Anikó elmeséli Nektek a Szépen zengő pelikánmadár történetét. Végezetül Pünkösdi népszokásainkat, dalainkat fogjuk feleleveníteni, megidézve a „Szíp kerekek, forogjatok!” című szertartásszínház-rítusjátékunkból.

Tavaszjáró alkalmainkon Ábránd lesz a túravezetőtök, aki elkalauzol benneteket a mozgás, a daltanulás és a mesék világába. Az aktuális vetítésekről minden héten tájékozódhattok bábszínházunk honlapján és Facebook-oldalán.
Mozgassuk meg együtt izmainkat, frissüljünk fel énekléssel és zárjuk a délelőttöt meséléssel!

Az eddigi jelelt és előnarrált vetítéseinket visszanézhetitek! 

Zsongjunk együtt akadályok nélkül!

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu