Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Bábszínházi Világnap a Vojtinával

Feltöltve: 2021. március 3.

Kedves Közönségünk!
Kedves Gyerekek!

Nagyon-nagyon hiányoztok nekünk! A nevetésetek, az előadás előtti zsibongásotok a nézőtérről, a szereplőkkel való együtt lélegzésetek, a taps és hujjogás az előadás végén! Reméljük mi is hiányzunk Nektek! Ha tényleg hiányzunk, arra kérünk titeket: KÉSZÍTSETEK NEKÜNK FOTÓKAT!  
A fotón szerepeljen valamilyen módon az, hogy: HIÁNYOZTOK VOJTINA! – táblán, vagy papíron, …vagy bárhogyan, amit kitaláltatok! (És amit mi ki sem tudnánk találni!)
Az elkészült fotókat küldjétek el nekünk a vojtinaszervezes@gmail.com email címre 2021. március 17-ig, melyben  írjátok meg a neveteket. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a fotók elküldésével hozzájárultok ahhoz, hogy ezeket megoszthassuk a Vojtina Bábszínház honlapján és Facebook-oldalán. 

A meteorológiai tavasz érkezése mellett közeledik egy számunkra igazán fontos esemény, a Bábszínházi Világnap, melyet a bábszínházak, március 21-én ünnepelnek. Ez a jeles nap az összes magyarországi, határon túli, kő- és független bábszínházak közös ünnepe, és e napon szeretnénk – legalább a fotóitokkal – együtt ünnepelni!

Bábszínházi Világnap a Vojtinával
Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu