Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Színháziskola

Feltöltve: 2020. február 4.

Színháziskola – 30 órás térítésmentes továbbképzés

Szakmai továbbképzés indul színházat, előadó-művészetet szerető és értő generáció kinevelése érdekében támogatott formában – nem csak pedagógusoknak.

A képzés célja:
A Színháziskola – 30 órás pedagógus-továbbképzés célja, hogy segítséget nyújtson a résztvevőknek abban, hogy hogyan válasszák ki a diákok életkorának, igényeinek és a lehetőségeknek megfelelő előadó-művészeti produkciót és azt hogyan dolgozzák fel diákokkal. A képzés keretében tapasztalattal rendelkező drámapedagógus és előadó-művészeti szakemberek adnak módszertani segítséget a látogatásra való felkészítésben, majd a megtekintett produkció közös feldolgozására, a tanulók befogadói magatartásának fejlesztésére.

Ajánljuk a képzési programot mindenki számára, aki érdeklődik az előadóművészetek iránt, és munkájában, tevékenységében támogatja a színház, és tágabban az előadóművészetek iránt fogékony generációk kinevelését. Így kulturális intézmények, önkormányzatok, civil szervezetek, egyházak, oktatási és további intézmények, szervezetek nem pedagógus és pedagógus munkaköreiben tevékenykedő diplomás szakemberei részére egyaránt hasznos tartalommal rendelkeznek a képzések.

A pedagógusok a képzés elvégzéséről PAT akkreditált képzési tanúsítványt kapnak, a további résztvevők pedig továbbképzés részvételi igazolást.

A 4 napos képzés, és a hozzá tartozó előadóművészeti programok és feldolgozásuk (szállással, étkezéssel) térítésmentes.

A jelentkezés folyamatos, de az első képzési csoportokra február 27-ig várjuk a jelentkezéseket, a továbbiakra folyamatosan.

Bővebb információk és jelentkezés: https://nmi.hu/szinhaziskola/

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu