Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Kedves Közönségünk!

Feltöltve: 2019. szeptember 8.


A vasárnapi előadásaink gördülékenyebbé tétele érdekében szeretnénk felhívni a figyelmüket a következőkre:

* A megtekinteni kívánt előadás hetében legkésőbb csütörtök éjfélig tudnak online jegyet foglalni előadásainkra, utána erre már csak telefonon vagy személyesen van lehetőségük.

* Az előre lefoglalt jegyeket legkésőbb az előadás kezdete előtt fél órával vehetik át a bábszínház jegypénztárában, utána a foglalást érvénytelennek tekintjük, és a jegyeket értékesítjük.
 

* Kérjük, hogy a vasárnapi előadásainkra érkezők a sorban állás elkerülése végett a lefoglalt jegyeiket még vasárnap előtt vegyék meg!

* Az előadás pontos kezdése érdekében időben érkezzenek meg! A későn érkezőket (a meghirdetett időpont után 10 perccel) – az előadás zavartalansága érdekében – nem áll módunkban beengedni! A megvásárolt jegyek a pénztárban egy másik előadásunkra beválthatók.

* Az előadás időtartama alatt kérjük, kapcsolják ki mobiltelefonjaikat! Ne készítsenek videofelvételt, fényképet, mert ezzel jogszabályt sértenek, megzavarják az előadás menetét, és a gyermekek figyelmét.

* A színháztermi és a játszószínházi előadások, foglalkozások alatt az étkezés zavarja mások figyelmét.


A fentieket betartva kellemesebbé tehetjük mindannyiunk számára a nálunk töltött időt, biztosíthatjuk a gyermekek zavartalan figyelmét, élményeit!
Figyelmüket megköszönve, várjuk kedves vendégeinket!

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu