Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Világszám a Vojtinában
Vasárnapi programunk

Feltöltve: 2020. január 20.


2020. január 26-án (vasárnap) 10.00 órától
  a Dobronka cirkusz, világszám! című virtuóz marionettcirkuszi előadást láthatjátok színháztermünkben a Magamura Alkotóműhely előadásában!

Dobronka cirkusz, világszám!
Ó, micsoda napok voltak azok, amikor a Dobronka nevű kisvárosba egy világhírű cirkusz érkezett. Az álmos utcák egyszercsak élettel és izgalommal teltek meg, a levegőben narancsvirág illata és trombita hangja szállt, a kisasszonyok szeme szikrázott, a férfinépnek szebben pöndörödött a bajsza, mint valaha, és az egész város – mint egy égi ringlispíl – az éjbe világító sátor körül forgott. Aztán a porondmester az egész cirkuszt visszavarázsolta a kalapjába és Dobronka ismét szürke hétköznapokra ébredt.
Két dobronkai fiatal a letaposott fűben, elveszett zebracsíkok, lócitromok és selyemszalagok között egy színes zsönglőrlabdát talált. Otthonuk melegében a zsonglőrlabdából egy csibe kelt ki. Hohó! A csibéből tyúk lett, az emlékekből új játékok, a játékokból új cirkusz – egy igazi dobronkai cirkusz!
A hajdani vándormutatványosok által megalkotott és ápolt műfaj – a marionettcirkusz – bája és szépsége előtt tisztelgünk, azt idézzük fel játékban: oroszlánordítással, légtornász bukfencekkel, szelídített hintalóval, élő muzsikával és a világ valamennyi csodájával.
Az előadást 3 éves kortól ajánljuk!

 

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu