Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Mesekönyvvel a gyógyulásért
Adománygyűjtő akció

Feltöltve: 2017. december 5.

Amikor odakint dideregve bújunk nagykabátunkba, és futunk mindennapi teendőink után, vágyakozva gondolunk arra, milyen jó is lenne bevackolni magunkat a melegbe, és kezünkben egy izgalmas könyvvel önfeledten elmerülni egy másik világban.
Jó időnként kiszakadni a hétköznapok mókuskerekéből, és újabb reményekkel szembenézni a ránk váró nehézségekkel. Menedéket jelenthet ilyenkor egy könyv, amely izgalmas történetével elvarázsolja az olvasót és hallgatót egyaránt.
 

Különösen azon gyerekek számára fontos ez, akik betegségük miatt kénytelenek ágyban tölteni hosszú-hosszú heteket.
Rájuk gondolva találtuk ki a Mesekönyvvel a gyógyulásért adománygyűjtő akciónkat, mely során arra kérjük a hozzánk érkezőket, hogyha tehetik, egy mesekönyv felajánlásával tegyék színesebbé a DOTE Klinikáján fekvő beteg gyermekek mindennapjait.
A felajánlott könyvek lehetnek újonnan vásároltak, vagy megkímélt állapotú használtak is, a lényeg, hogy örömet szerezzenek a kis betegeknek. A felajánlásokat december 18-ig várjuk bábszínházunk portáján hétköznapokon 8-17 óráig, szombaton és vasárnap 9-12 óráig.
Az összegyűlt mesekönyveket december 20-án, szerdán 13.00 órakor a DOTE Gyermek Hematológia-Onkológia osztályán adjuk át.

Sok szeretettel várunk mindenkit!

 

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu