hu en

Rajzpályázat

Rajzpályázat

Varázsceruza

Feltöltve 2018. november 29.

 

Aki február másodika után betér színháztermünkbe, Boldog faluban találja magát, ahol mindenütt csak mosolygós emberek néznek rá. Ebben a faluban éjszakánként boldogok az emberek álmai és a macskák is boldogan pödörgetik a bajszukat a tejeslábas fölött.

Kedves gyerekek, gondolkoztatok már azon, hogy Benneteket mi tesz boldoggá? Amikor együtt süttök anyával vagy segítetek apának szerelni? Amikor a barátaitokkal, testvéretekkel, kisállataitokkal játszhattok? Ha a nagyi finom palacsintát süt nektek?

Nos, ha megszületett a válasz a fejetekben, akkor ne habozzatok! Elő a papírral, a színes ceruzákkal, és rajzoljátok le, fessétek meg ezt a pillanatot!
Alkotásaitokat 2019. január 18-ig személyesen vagy postai úton juttathatjátok el a Vojtina Bábszínházba (4026 Debrecen, Kálvin tér 13.). Képeitek hátoldalára ne felejtsétek el ráírni iskolátok nevét, a saját neveteket, életkorotokat, otthoni telefonszámotokat vagy egyéb elérhetőségeteket, illetve a rajzpályázat címét:

Amikor én boldog vagyok…

Képeitek közül Bartal Kiss Rita, az előadás rendezője és az előadásban szereplő színészek választják majd ki a számukra legkedvesebbeket. A kiválasztott képek alkotóinak jutalma egy 3 fős családi belépő a Boldog képek című előadásunkra, valamint egy az előadásról készült fotómontázs, melyet az alkotók és a színészek aláírásukkal látnak el.

Jókedvű rajzolást kívánunk!

 

 

Színháztermi előadás: 1.200 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás: 1.200 Ft / fő
Felnőttelőadás: 1.200 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet: 3.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás: 1.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás: 1.000 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13. +36 (52) 418-160 vojtina@vojtinababszinhaz.hu
Vojtina Bábszínház © 2016 - 2019 Minden jog fenntartva!